Persoonlijke coaching

Als de zwaan van je ziel eindelijk vliegt
heeft het geen wegwijzers of landkaarten nodig

Mijn visie als coach
Ik ben een mensenmens en gebruik graag mijn creativiteit als instrument tot heling en groei, het versterken van levenskracht en het onderzoeken van antwoorden op levensvragen. Met het wegvallen van sociale verbanden in kerk en samenleving lopen meer mensen tegen hun grenzen aan. De overvloed aan materie en voeding zorgen bij jongeren en ouderen voor onbalans. De mooie digitale werkelijkheid is niet het echte verhaal. Vaak maar een klein stukje. Wat doe je als er een stukje van die werkelijkheid niet langer klopt? Hou je de schijn op of ga je met jezelf aan het werk met professionele ondersteuning.

In mijn werk ben jij als cliënt je eigen instrument. Jij hebt eigen levenskracht. Samen onderzoeken we waar die kracht geblokkeerd is en welke vaardigheden je kan inzetten om je weer met die kracht te verbinden en dichter bij je eigen unieke kern te komen.

Ik ben ervaren in het vergroten van levenskracht bij mensen. Daarnaast is er een sfeervolle ruimte en kan ik ook mijn harp als weg naar binnen inzetten. Tevens hanteer ik in overleg diverse creatieve werkvormen; zoals schilderen, kleien, tekenen en schrijven.

De kernwoorden zijn dezelfde als bij mijn workshops. Maar de weg die we samen gaan is nog persoonlijker. Hieronder volgt een aanbod, dat ook in Nederland of Regnévelle kan plaats vinden. Heb je wensen, verlangens of vragen schroom niet om geheel vrijblijvend contact met mij op te nemen. Weet je welkom.

persoonlijkecoachingboeddha

Meer informatie en reservering via de contactpagina